divendres, 7 de març del 2008

Curiositat

La curiositat mou els éssers humans. Fa que ens interessem per coses que poden tenir més o menys interès.

Podem sobreviure sense saber coses, de fet ho fem cada dia, sobrevivim sabent el mínim, i la nostra curiositat no es posa en funcionament fins que un dia sorgeix un comentari que fa que de cop ens preguntem el perquè de qualsevol cosa quotidiana. I llavors ens adonem que al darrera d'aquest objecte habitual hi ha una persona que s'ha dedicat a pensar durant dies i més dies com ha de ser aquest objecte fins que finalment en sorgeix l'objecte final.

Aquestes petites coses que passen per la nostra vida sense que nosaltres ens adonem poden salvar vides, com el cas dels taps dels bolis bic, foradats a partir de la mort d'un nen per asfixia, per evitar-ho, a algú se li va ocorrer fodarar el tap per dalt, així en cas d'ingestió no causaria la mort de forma directa... Qui no ha rossegat mai el tap d'un boli bic?

All the small things.... això és el que ens salva vida... el que ens fa viure a tots plegats en harmonia i el que fa que la vida no sigui tan difícil com ens plantegem nosaltres cada cop que ens aixequem.

La curiositat és una de les bases de la nostra societat ja que és un dels nostres instints més primaris i alhora una de les coses que més morts provoca. Si tan dolenta fos com a animals que som l'hauriem eliminat dels nostres instints.... no trobeu?

4 comentaris:

Nika ha dit...

Waaaalaaaaa Faniaaaaa!!!!

Si que tens pensaments profuns, nuu...?
La veritat es que et fan pensar molt...
marxo que comença la segona part del partit, jeje.

Moltissims petons wapa!!!

PD: no se si ho saps, xo soc la neuroneta XDD

Manel ha dit...

Pensaments profunds son aquests que passen per aquest blog i que deixen la seva emprempta(si no fuesa tan cregut me diria que no ha quedat masa be, pero no ho dire...)(i despres d'este comentari neuronalment(paraula que no se si existeix) deficient dire que si, que tens rao, exactament no se en que pero tens rao(mmm, es una frase que me pasa pel cap quan dic algo(em refereixo a mi mateix(no se perque pero este comentari sembla una mica egocentric)))(ja no se ni quans parentesis tinc oberts alhora...)no res, en general, o en concret( se m'acaba d'apagar la bombilla que il•luminava lo que anava a dir).
Salutacions.

Aida ha dit...

Aaaaaaaa! Que algú li pose esparadrat a la boca a Manel! Weno millor li amboliqueu los dits en esparadrap, perquè en la boca tampoc fariem re. Pos bueno Fania gràcies per resoldre lo dubte dels bolis bic, i continua escrivint coses sensates, que ia ne ian uns quants dedicant-se a escriure coses sense sentit.

Unknown ha dit...

Faniaaa!!
ala... ya me tens xki tb... i dpsues diras k me fai pesada xo km te keixis vuras... k x a keixam ya i soc yo XD

ya nire pasan xki regularmen xk amles converses k arrivem a tenir, eh? aixi nop et trobare a faltar el finde!

petons makaaaa!!!
(fins dema a prjectes XD)

pntss!!