diumenge, 2 de març del 2008

Por

Els humans tenim por.... tenim por a tot, por a ques els nostres somnis es facin realitat i que a causa d'això tot ens surti malament... i per això callem i no diem res i deixem passar les possibles oportunitats que ens ofereix la vida....

I un dia et decideixes i dius d'avui no passa... però quan arriba el moment de la veritat et poses nerviós... se't fa un nus a la gola que fa que les paraules passin per un filtre, el de la consciència i la meitat de les coses que vols dir no les dius... i llavors et quedes amb les ganes d'acabar les frases inacabades, d'eliminar els silencis i omplir-los amb les paraules que la teva ment és incapaç d'alliberar.

El moment ha passat, i de cop penses què haguès passat si en aquell moment haguessis dit una cosa o una altra... i així passem la nostra vida, deixant passar moments i somiant en com haurien pogut ser....

I ara dic.... d'aquesta setmana no passa.

4 comentaris:

Manel ha dit...

Sabies paraules aquestes, paraules que em fan reflexionar i que sento que no son molt llunyanes, pero tot i que es cert que tenim por(els humans,en general) també hem d'apendre a viure dels petits moments i mai oensar que haguessa pogut passar si haguessa passat allo o allo altre(i teu diu algu que nomes pensa un milio de vegades les coses, i depues de pendre una decisio,ho torna a pensar un milio mes de vegades(vegada amunt, vegada avall))
Pero en general no tot es pensar, hi ha d'aver-hi una mica mes d'acció(per cert no ten fies massa de lo que di perque jo soc de los que fan tot lo contrari a actuar(es a dir: haz lo que yo digo, pero no hagas lo que yo hago).
En definitiva( i ves acabant que ja t'has fent una mica pesadet)
Nomes dir lo que no dire per no dir lo que dire.
Salutacions!!

Jubilee ha dit...

"Nothing's gonna change my world"

Suposo que quan ho va dir Lennon no pensava el contrari. Creus que ho deia perquè tenia por? Per això creia en una realitat deformada?
Crec que somiava massa amb coses que mai es podran aconseguir! oh! People for peace??
Suposo que allà on estigue deu continuar somiant... (darrere les ulleres rodones)

Aida ha dit...

Vivim buscant una utopia i la única forma d'aconseguir-la és somiant. Així que en certa manera està bé tenir pensaments només per a nosaltres. És quan ens comensen a cremar i a molestar que els hem d'alliberar, llavors et sentiràs millor passi el que passi.
No t'arrepenteixes MAI d'alguna cosa no feta, sinó d'allò que no et vas atrevir a fer.

oso ha dit...

lo món no lo mou ni l'amor ni los diners, lo mou lo terror la tamo que mos fan agafar i que agafem. ES una arma de destucció masiva a l'abast de qualsevol. (en poder claro)